C74 Slim Tafel

« Bekijk alle Concept74 meubels

Brochure aanvragen »
Designtafels zijn hot. Steeds meer standaard tafels delven het onderspit tegen fraaie designexemplaren. Daarbij worden er steeds meer slimme of handige functies ingebouwd. De nieuwe Slim-tafel van Concept 74 is een uiterst goed voorbeeld: een moderne, strakke tafel met daarin drie slim ingebouwde vakken om iets creatiefs mee te doen. Denk aan een paar planten (zie het voorbeeld op de foto), of iets totaal anders. Een bekende toepassing is het wegwerken van een adapter, maar de mogelijkheden zijn écht eindeloos.

Maar, de Concept74 Slim is vooral een lust voor het oog. Het schitterende, robuuste onderstel geeft een mooi contrast met het houten blad. Ontwerpers Erik en Paul Nijhuis bewijzen met de Slim andermaal tot de absolute top van Nederland te horen als het gaat om designmeubulair. Hoewel de foto’s al een goed beeld geven, zult u versteld staan van de hoge mate van afwerking. Werkelijk iedere detail is perfect. Onze verwachting van de Slim-tafel is dan ook ontzettend hoog!

Bent u benieuwd naar de afmetingen en alle mogelijkheden van de C74? Neem dan vrijblijvend contact op, dan vertellen we u direct meer over deze schitterende tafel en alle bijbehorende opties.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
C74 Slim Tafel
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de C74 Slim Tafel

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Een aantal design meubels zijn te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collecties van vele prachtige merken te bewonderen.

Ervaar onze meubelen en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken