C74 Trolley

« Bekijk alle Concept74 meubels

Brochure aanvragen »
De broers Erik en Paul Nijhuis stonden in 2011 met hun label Concept74, ook wel C74 genoemd, aan de wieg van de Trolley lamp, één van de beroemdste designlampen. Dat komt natuurlijk doordat het een verrijdbare lamp is, en dat zie je eigenlijk nooit. Deze unieke ingeving zette C74 direct op de kaart, mede door een geslaagde introductie tijdens de Dutch Design Week. Onder het motto ‘Bring the light where you need it’ heeft deze verrijdbare lamp zijn weg naar vele klanten gevonden. De C74 Trolley is zowel binnen als buiten te gebruiken, wat de lamp voor alle doeleinden geschikt maakt.

Bij het Experience Center van Mooist.nl vindt u de schitterende Trolley al direct op de parkeerplaats, een moment waarop menig bezoeker positief verrast is over de eenvoud en kracht van het ontwerp. U bent ook van harte welkom om de Trolley ‘live’ te aanschouwen, net als vele andere producten van C74 en enkele andere designlabels. De koffie staat klaar!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
C74 Trolley
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Concept74 Trolley

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De C74 Trolley is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van C74 Trolley en vele andere prachtige merken te bewonderen.

Ervaar de Concept74 Trolley en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken