Foscarini bahia

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
De nummer 1 wand- en plafondlamp van Foscarini? Dat is zonder twijfel de Bahia-serie. Deze prachtige design lichtbron komt van de tekentafel van topontwerpers Paolo Lucidi & Luca Pevere en dat is te zien. Dankzij de twee overlappende platen wordt een harmonisch beeld van licht en schaduw gecreëerd. En dat in een zeer fraai, modern uiterlijk.

Foscarini Bahia lamp: verbazingwekkend lage instapprijs
De Foscarini Bahia wand- en plafondlamp is gemaakt van oerdegelijk en prachtig afgewerkt polycarbonaat. U kunt kiezen voor een variant zonder of met dimmer, voor optimaal gemak. Wanneer gaat u deze uiterst moderne lichtbron toevoegen aan uw interieur? Vraag alle informatie en prijzen aan en de lage instapprijs zal u verbazen!

Kom langs in het Experience Center
Bij Mooist.nl zijn alle Foscarini Bahia lampen verkrijgbaar en profiteert u van de laagste prijsgarantie! Vraag snel het overzicht aan van alle designs en mogelijkheden en de bijbehorende prijzen of kom langs in het Mooist.nl Experience Center. 

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Bahia
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Bahia

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Bahia is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Bahia zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Bahia en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken