Foscarini Birdie

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
Ziet u het design van de Foscarini Birdie, dan snapt u direct waarom deze serie lampen deze naam heeft gekregen. De Birdie-serie ademt namelijk de natuur. Het Italiaanse ontwerpechtpaar Roberto en Ludovica Palomba hebben zich bij de creatie van de Birdie teruggetrokken in de natuur, en dat is duidelijk te zien. Wie de Birdie van een afstandje observeert, ziet direct de vorm van een stam terug in het design, die versterkt wordt door het idee van een takje.

De Foscarini Birdie is universeel toepasbaar
De Foscarini Birdie lamp is geïntroduceerd in 2011 en daarmee relatief jong. Toch weten designliefhebbers deze fraaie lamp steeds meer te vinden. Dankzij de universele toepasbaarheid en de diverse uitvoeringen (de Birdie is er als tafel-, vloer-, hang-, plafond-, en wandlamp) past de Birdie in nagenoeg ieder interieur. Door het gebruik van uiterst duurzame materialen verspreid de Birdie een intens en warm licht, zowel via de onder- als bovenkant.

Gratis advies
Heeft u advies nodig over de toepasbaarheid van de Foscarini Birdie-lamp? Onze deskundige adviseurs staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Neem contact met ons op via 0341-412308 of mail@mooist.nl en we helpen u graag verder!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Birdie
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Birdie

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Birdie is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Birdie zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Birdie en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken