Foscarini Filo lamp

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
Met de in het voorjaar van 2017 gelanceerde Filo-lamp heeft Foscarini een unieke additie aan het toch al omvangrijke assortiment design verlichting gedaan. De Filo is echter totaal vernieuwend en daarmee één van de vooruitgeschoven pionnen in de strategie van Foscarini voor de komende jaren.

Meerdere modellen en kleuren
De Foscarini Filo lamp wordt geleverd in meerdere, zeer fraaie en opvallende kleurcombinaties. Juist de kleuren van de lamp maken hem zo uniek. Niet voor niets heeft Foscarini in de persafbeeldingen gekozen om meerdere modellen op verschillende achtegrondkleuren te tonen.

Beleef en ervaar de Foscarini Filo
Bij de keuze voor materialen heeft vormgever Francesco Rota niet de meest alledaagse materialen gekozen, en dan doelen we vooral op de combinatie van het geheel. Porselein, een textiele kabel, geblazen glas en gelakt metaal: dat zie je toch niet vaak. Mooist.nl geeft u de kans om de Filo met eigen ogen te bewonderen. We nodigen u namelijk van harte uit in ons Experience Center te Hierden, waar we u vanuit onze ongekende passie voor design graag meer vertellen over de Filo. Daarnaast kunt u hier nog vele andere design verlichting en meubels ontdekken. De koffie staat klaar.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Filo
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini FILO

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Filo is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Filo zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Filo en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken