Foscarini Lumiere

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
Wie de Foscarini Lumiere voor het eerst ziet, zal niet denken dat deze lamp al in 1990 ontworpen is. En toch is het zo. En dat maakt de Lumiere tot dé alltime verlichtingsklassieker. Ruim 25 jaar later is deze unieke lamp namelijk nog steeds in trek. Het ontwerp van Rodolfo Dordoni is vaak geïmiteerd door andere designmerken en Chinese handelaren, maar nimmer is dezelfde klasse bereikt. Het onderstreept het unieke van de Lumiere.

De Lumiere mag niet ontbreken
Bij Mooist.nl zijn we gek op designverlichting. We letten daarbij niet op het jaar waarin een bepaald type lamp op de markt is gekomen, maar puur op de kwaliteit. En daarom heeft de Lumiere onze website bereikt. Door de schoonheid en het unieke ontwerp mocht de Foscarini Lumiere gewoon niet ontbreken. En eigenlijk geldt dat ook voor uw interieur. Dankzij de universele toepasbaarheid hoort de Lumiere ook bij u niet te ontbreken. Vraag daarom alle informatie op bij Mooist.nl en wie weet schittert de Lumiere binnenkort bij u. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Laagste prijsgarantie bij Mooist.nl
De Foscarini Lumiere is verkrijgbaar als staand tafelmodel, maar er is ook een groter staand vloermodel, de Foscarini Lumiere XXL. Daarnaast zijn er binnen deze serie ook plafond- en wandlampen. Bij de keuze voor een Lumiere zijn er ook diverse kleuren mogelijk. Vraag alle informatie aan via het formulier op deze pagina en wij voorzien u zo snel mogelijk van een compleet overzicht met alle mogelijkheden en de laagste prijsgarantie.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Lumiere
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Lumiere

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Lumiere is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Lumiere zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Lumiere en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken