Foscarini Tress lamp

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
Zoekt u een designlamp die (bijna als vanzelfsprekend) alle aandacht naar zich toetrekt? De Foscarini Tress is uw lamp! Dankzij het zeer opvallende ontwerp is de Tress lamp dé nieuwe eye-catcher in uw interieur. Dit komt door de brede cirkelende stroken die iedere vorm van regelmatigheid en voorspelbaarheid doorbreken. Het resultaat is een opvallend en fraai lichtpatroon op de muur. Iets om uren, en misschien wel dagen naar te kijken.

Meerdere modellen en kleuren
De Foscarini Tress is er zowel als staand vloer (Tress Grande)- en tafelmodel als hang- en wandlamp. Dat maakt dat er altijd een geschikte Tress-lamp beschikbaar is voor uw interieur. Bovendien heeft u de keuze uit diversie opvallend fraaie kleuren. Hierdoor kunt u de Tress altijd naar smaak bestellen.

Beleef en ervaar de Foscarini Tress
De Foscarini Tress is een designlamp die er vanaf een plaatje al fraai uitziet, maar als u deze in ‘het echt’ ervaart zult u zien dat het design adembenemend is. Mooist.nl geeft u de gelegenheid om de Tress met eigen ogen te bewonderen. We nodigen u van harte uit in ons Experience Center op de Veluwe, waar we u vanuit onze gezamenlijke passie voor design graag meer vertellen over de Tress lampen serie. Daarnaast kunt u hier nog vele andere design verlichting en meubels ontdekken. De koffie staat klaar.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Tress
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Tress

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Tress is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Tress zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Tress en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken