Foscarini with Diesel Fork

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
De Foscarini Fork is dé bekendste designlamp die is voortgekomen uit de samenwerking tussen Foscarini en fashionlabel Diesel. Met het unieke ontwerp van de Fork haalt u een zeer bijzondere toevoeging aan uw interieur in huis, die design met fraai licht combineert. De beweeglijke lamp toont zonder twijfel de individuele en eigenzinnige kenmerken van Diesel. Kijk maar eens naar de opvallend gedetailleerde lampenkamp die bestaat uit canvasweefsel en is voorzien van typische tentnaden. Dankzij het bijzondere scharnier is de lamp zeer flexibel qua lichtrichting en afstralingshoek. De geïntegreerde dimmer zet de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Foscarini Fork: verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
De Foscarini Fork is verkrijgbaar als staande vloer- of tafellamp, maar ook als hanglamp én wandlamp. Hierdoor is het mogelijk meerdere Fork-modellen toe te passen in uw interieur, en een geheel te vormen. Bent u benieuwd naar de toepassingen van de Fork? Vul het formulier in en we nemen contact met u op voor alle mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend en vol passie.

Geschikt voor diverse toepassingen
Inmiddels is de Fork te vinden in diverse settingen. Binnenhuisarchitecten, restauranteigenaren en designliefhebbers: allen hebben ze deze unieke lamp ontdekt. De universele toepasbaarheid maakt de Fork ongetwijfeld ook geschikt voor uw specifieke wens. Ons team deskundige adviseurs helpt graag bij de invulling ervan.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Diesel Fork
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Fork with Diesel

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Fork is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Fork zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Fork en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken