Foscarini with Diesel Rock

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
De in 2009 gestarte samenwerking tussen Foscarini en Diesel heeft meerdere fraaie designlampen opgeleverd. Misschien wel de allermooiste is de Rock lamp. Deze zeer bijzondere designlamp is verkrijgbaar als hanglamp en vloerlamp. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Rock? Vul het formulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend alle benodigde informatie.

Foscarini Rock: designparel
Toe de Rock-lamp gepresenteerd waren nagenoeg alle ‘kenners’ en liefhebbers het er over eens: deze lamp zou wel eens heel populair kunnen worden. Ze hadden het bij het rechte eind. Anno 2017 is de Foscarini Rock één van de meest gewilde designlampen. Het design is gebaseerd op vulkanische stenen met hun diamantvormen. De Rock is donker, een tikkeltje mysterieus en nogal ruig. En juist dat laatste maakt de Rock zo ontzettend mooi om te zien.

Onvergetelijk lichteffect
De ontelbare verschillende vlakken op de Rock-lamp zijn allesbehalve symmetrisch, en daardoor ontzettend mooi om te zien. Het licht wordt door alle vlakken gereflecteerd als in een kristal. Het effect dat hierdoor ontstaat is verrassend en voor iedereen die dit ziet onvergetelijk. Of u de Rock nu gebruikt in samenwerking met diverse andere designlampen of u alle aandacht juist alleen op de Rock richt, hij komt in elke situatie perfect tot zijn recht. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden van de Rock!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Rock
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Diesel Rock

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Rock is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Diesel Foscarini Rock zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Rock en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken