Lapalma Lab

« Bekijk alle Lapalma stoelen

Brochure aanvragen »
Eén van de nieuwste series Lapalma stoelen is de Lapalma Lab. De Lab stoel is ontworpen door designer Karri Monni. De Lab is een multifunctionele stoel, met draaibare zitten en wieltjes onder de poten. De stoel is uitermate geschikt als bureaustoel, maar kan ook prima voor andere doeleinden worden gebruikt.

De stoel is in hoogte verstelbaar en heeft een zithoogte van 46-59 centimeter. De rugleuning van de Lapalma Lab is ook in hoogte verstelbaar. Dankzij de ronding is deze verstelbare rugleuning is zitcomfort gegarandeerd. Het frame van de Lab stoel is gemaakt van gezandstraald roestvrij staal. De bekleding van de zitting is verkrijgbaar in stof of leder. Beide materialen kunnen geleverd worden in een breed scala aan kleuren.

Wilt u meer informatie over de Lapalma Lab? U kunt hieronder uw contactgegevens achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Lab
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA Lab

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Lab is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Lab zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Lab en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken