Lapalma Arco

« Bekijk alle Lapalma stoelen

Brochure aanvragen »
De Lapalma Arco is een prachtige stoel die begin 2016 is toegevoegd aan de omvangrijke collectie van Lapalma. Voor de Arco maakte het Italiaanse meubelmerk wederom gebruik van de diensten van Francesco Rota, die er ook deze keer in geslaagd is om een fraai meubel te ontwerpen. De Arco is een stoel met houten zitting en rugleuning die ook in een variant met bekleding (keuze uit een combinatie tussen schuim en eco-leer of stof) te bestellen is. In het korte tijdsbestek dat de Arco op de markt is vindt de stoel gretig aftrek. Dat belooft wat!

Laagste prijsgarantie
Of u de Lapalma Arco nu bestelt voor uw woning, wachtkamer, vergaderruimte of restaurant: overal zal deze designstoel zich op z’n plek voelen. Door te bestellen bij Mooist.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie. Daarnaast roemen vele klanten het persoonlijke contact en gedegen advies. Meer weten over de Arco stoel? Of direct de laagste prijs opvragen? Neem vandaag nog contact op en we helpen u direct verder.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Arco
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Arco

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Arco is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Arco zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Arco en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken