Lapalma Fork

« Bekijk alle Lapalma tafels

Brochure aanvragen »
In 2015 voegde Lapalma de Fork toe aan haar arsenaal. Een fraaie (staan)tafel die in korte tijd de harten van vele designliefhebbers heeft veroverd. Dankzij de oneindige mogelijkheden is de Fork tafel voor vele doeleinden geschikt. Sommigen gebruiken de Fork in huis als eettafel, maar er zijn ook bedrijven die het meubel in de bedrijfskantine als staantafel inzetten. De verschillende hoogtes, materialen en kleuren zijn zoals gezegd eindeloos. Neem contact op en we vertellen u er graag meer over.

Talentvolle ontwerper
De Lapalma Fork is ontworpen door de talentvolle Japanner Tomoya Tabuchi, die hiermee zijn ‘debuut’ maakt voor Lapalma. En hoe! Zijn talent was al onderschreven door diverse award uitreikingen (o.a. ELLE DECOR Young Japanese Design Talent), maar de Fork bevestigd dat opnieuw. We hopen in de toekomst meer Lapalma-meubels van zijn hand te mogen begroeten.

Mooist.nl biedt de laagste prijsgarantie. Nergens vindt u de Lapalma Fork goedkoper. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in het Lapalma inspiratiehuis.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Fork
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Fork

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Fork is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Fork zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Fork en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken