Lapalma Jey

« Bekijk alle Lapalma tafels

Brochure aanvragen »

De gerenommeerde ontwerper Francesco Rota heeft met de Jey een opvallende serie bijzettafels van de tekentafel laten komen. De combinatie van opvallende materialen, het bijzondere handvat en het blad maakt de Jey tot één van de opvallendste meubelen uit de gehele Lapalma-collectie. Het was dan ook niet gek dat er tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan opvallend veel reuring rond de Lapalma Jey was.

Verschillende geometrische vormen
De Jey heeft een stabiele basis die kan worden geleverd in zowel marmer als beton. De handgreep is optioneel, en het blad is leverbaar in vier verschillende geometrische vormen. U heeft de keuze tussen cirkelvormig, afgerond vierkant, zeshoekig of driehoekig afgerond. Ook de hoogte en kleur van het blad is te kiezen. Hierdoor zijn er talloze uitvoeringen van de Lapalma Jey mogelijk. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste combinatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze interieurstylisten kunnen u goed helpen.

Benieuwd naar alle prijzen en uitvoeringen? Vul het aanvraagformulier in en we informeren u over de talloze opties én onze laagste prijsgarantie.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Jey
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Jey

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Jey is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Jey zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Jey en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken