Lapalma Yo

« Bekijk alle Lapalma tafels

Brochure aanvragen »

De Lapalma Yo is één van de nieuwste aanwinsten binnen de Lapalma-familie. Deze serie bijzettafels werd gepresenteerd op de Salone Internazionale del Mobile in april 2016. De fraai vormgegeven bijzettafel tekent de ontwikkeling die Lapalma als designicoon momenteel doorgaat. Net een tikkeltje moderner, maar nog altijd ontbreekt de Lapalma-signatuur niet. Liefhebbers zijn het er alom over eens: designer Romano Marcato, onder andere bekend van de Apta, Brio, Brunch en Rondo heeft een waar pareltje afgeleverd.

Meerdere kleuren en uitvoeringen
De Lapalma Yo heeft een gepoedercoat metalen frame dat in hoogte verstelbaar is. De Yo is leverbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen waardoor er altijd een combinatie mogelijk is in uw woonkamer of zakelijke ruimte. Vele woonkamers, wachtkamers, loungeruimtes en loges zijn inmiddels al verfraait met de Yo. Wij verwachten dat deze bijzettafel zich zal nestelen in het lijstje klassiekers van Lapalma.

Bent u benieuwd naar de Yo bijzettafel? Neem contact op en we vertellen u niet alleen alles over dit prachtmeubel, maar ook over onze laagste prijsgarantie. Tot snel!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Yo
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Yo

Contact

Mooist.nl Experience

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl experience

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience center

De Lapalma Yo is te zien in ons Experience center. Dit center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Yo zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Yo en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken