Lapalma Rondo

« Bekijk alle Lapalma tafels

Brochure aanvragen »

De door Romano Marcato ontworpen Rondo tafel is een ware blikvanger. Zoals de naam al impliceert, is ‘rond’ het sleutelwoord voor de Rondo serie. Hoewel de tafel in verschillende afmetingen en vormen te verkrijgen is, zijn de afgeronde hoeken kenmerkend voor deze Lapalma serie. Door middel van één solide poot wordt het houten tafelblad ondersteund.

De tafelpoot van de Rondo serie is verkrijgbaar in verstelbare en gefixeerde hoogte en is gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Beide varianten zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Ook het houten tafelblad is in diverse kleuren uitgebracht.

Vanzelfsprekend zijn de Rondo tafels van Lapalma vervaardigd uit kwalitatieve materialen, zodat langdurig gebruiksgenot gegarandeerd is. De Lapalma Rondo tafel kan uitstekend dienen als vergadertafel in een zakelijke setting, maar ook als bartafel of dinertafel is de Rondo tafel volledig op zijn plaats.

Bekijk hieronder de designvoorbeelden of vul uw gegevens in voor een compleet overzicht van alle formaten, kleuren, afwerkingen en prijzen van de Rondo tafel.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Rondo
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA Rondo

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Rondo is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Rondo zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Rondo en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken