Thonet 107

« Bekijk alle Thonet stoelen

Brochure aanvragen »
De 107 stoel past uitstekend in de complete range reguliere stoelen van Thonet, die zeker in de cafés, restaurants en bistro´s geliefd is. Toen designer Robert Stadler in 2011 aan de slag ging met het ontwerp van deze fraaie stoel, zijn de andere kenmerkende Thonet-modellen het uitgangspunt geweest. Het onderscheidende van de 107 stoel zit hem in de robuustheid. De stoel kan bovendien nagenoeg helemaal machinaal worden geproduceerd.

Het opvallende aan de 107 is de multiplex rugleuning, die bestaat uit meerdere delen. Thonet zelf noemt dit een ‘constructief en esthetisch element.’ U heeft bij deze stoel de keuze uit beuken naturel of gebeitst. De zitting kan desgewenst gestoffeerd worden in zowel stof als lederen. De stoel komt met glijders voor zowel zachte als harde vloeren.

De 107 stoel is geschikt voor thuis aan de eettafel, maar ook diverse restaurants hebben inmiddels ervaren dat het een perfecte stoel kan zijn voor een horeca-interieur.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Thonet 107
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Thonet 107

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Thonet 107 is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet 107 zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de 107 en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken