Thonet S285

« Bekijk alle Thonet bureaus

Brochure aanvragen »
Onder de noemer ´Nieuwe zakelijkheid´ is er een periode geweest waarin doeltreffende zakelijke meubels werden gecombineerd met een unieke vorm van design. Het S285 bureau van Thonet is een van de meest bekende voorbeelden van dit tijdperk. En wij kunnen ons wel voorstellen waarom. Het design van de Thonet 285 is zeer bijzonder, mede dankzij het fraaie frame dat uit een lijn bestaat en het idee geeft dat de houten delen zweven.

Kiest u voor de aanschaf van dit unieke bureau, dan zal werken nooit meer hetzelfde zijn. Neem plaats achter dit bureau en ervaar de ongekende klasse. We hebben de S285 momenteel beschikbaar in ons inspiratiehuis, waar u van harte welkom bent.

De afwerking van dit bureau is meer dan perfect. Bij de uitvoering met schuifladen zijn deze geheel uittrekbaar en voorzien van een ingenieus zelfsluitmechanisme. Er is ook een uitvoering beschikbaar met open legplanken. Voor beide modellen heeft u zelf de keuze uit diverse materialen en kleuren. Dat maakt de Thonet S285 ontzettend veelzijdig en toepasbaar in alle denkbeeldige inrichtingen. ​

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Thonet S285
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Thonet S285

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Thonet S285 is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet serie 285 zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar Thonet en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken