Thonet S33

« Bekijk alle Thonet stoelen

Tot en met 15 augustus
€ 100,- korting per stoel
bij aankoop van 4 stoelen!

Brochure aanvragen »
Voor het ontstaan van de iconische Thonet S33 stoel gaan we terug naar 5 augustus 1899. De dag waarop in Purmerend Mart Stam werd geboren. Deze ontwerper en vertegenwoordiger van het Nieuwe Bouwen stond in 1926 aan de basis van de eerste stoel ter wereld zonder achterpoten, ook wel bekend als ‘stalen buisstoel’ of ‘Freischwinger’. Zijn ingenieuze idee is vandaag nog steeds tekenend voor veel ontwerpen. De Thonet S33 is een graag geziene gast in eetkamers, maar ook in zakelijke omgevingen komt de stoel volledig tot zijn recht. Denk aan vergaderruimtes, kantoren en wachtruimtes. De S33 stoel is een graag geziene gast.

Het voordeel van de Thonet S33 stoel is dat deze volledig aan te passen is naar eigen wens. Dit komt omdat zowel de rugleuning als armleuningen in diverse materialen verkrijgbaar zijn. Er is zelfs een all season-stof, die het mogelijk maakt om de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. Optioneel is er een kussenset bestaande uit een zit-en rugkussen voor de Thonet S33. Het model met armleuningen draagt de naam Thonet S34.

Benieuwd naar het schitterende design en de vele mogelijkheden? Neem contact op met één van onze adviseurs, en we helpen u vrijblijvend verder.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Thonet S33
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Thonet S33

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Thonet S33 is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Thonet te bewonderen. Naast de Thonet S33 zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de S 33 en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken