Lapalma Wil

« Bekijk alle Lapalma krukken

Brochure aanvragen »
De inspiratie voor de Wil kruk haalde ontwerper Romano Marcato (Ontwerper én één van de grondleggers van Lapalma) naar eigen zeggen uit de autobranche. Het bijzonder van deze barkruk is het onderstel op drie poten, dat verkrijgbaar is in zowel gepoedercoat metaal als geborsteld chroom. De zitting is naast stof en kunstleder ook verkrijgbaar in echt leder en is draaibaar.

Magnifieke afwerking
De opvallende zitting heeft een magnifieke afwerking door de bijzondere stiksels. Wat dat betreft is de Wil écht een unieke kruk. In ieder detail komt de ongekende klasse naar voren. En daarmee is de Wil zonder concessies geschikt voor uw interieur of bedrijf. Met name horecagelegenheden kiezen vandaag de dag massaal voor deze Lapalma Barkruk.

Benieuwd of de Lapalma Wil wat voor u is? Of heeft u andere vragen over deze unieke kruk? We helpen u graag verder. Bel, kom langs in het inspiratiehuis of vul hieronder uw gegevens in. Geheel vrijblijvend!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Wil
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Wil

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Wil is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Wil zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Wil en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken