C74 Picknick

« Bekijk alle Concept74 meubels

Brochure aanvragen »
De Picknick C74 is een design picknicktafel, die precies aangeeft waar Concept74 voor staat. Het stalen frame zorgt voor een stoere industriële look, terwijl het duurzame hout zorgt voor een egale afwerking. Het midden van de C74 Picknick is voorzien van een holte, zodat er een parasol geplaatst kan worden. Op deze manier zit u droog tijdens de regen en bent u beschermd tegen de zon bij mooi weer.

Kunt u zichzelf al aan deze design picknicktafel zien zitten met uw vrienden en familie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
C74 Picknick
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Concept74 Picknick

Alle designs en prijzen ontvangen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan hier rechts uw gegevens in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk alle mogelijkheden wat betreft de C74 Picknick. Vervolgens maken wij graag een aanbieding op maat. Ook wanneer u meer informatie wilt ontvangen, horen wij graag van u.

Wilt u onze designmeubels zelf ervaren, of heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Dit is mogelijk, u bent van harte welkom in ons experience center en natuurlijk kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken.

[contact-form-7 id=”4243″]

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

Onze meubelen zijn te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie’s van vele prachtige merken te bewonderen.

Ervaar onze meubelen en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken