Welkom bij de Mooist.nl Experience!

Design meubulair is iets dat u moet beleven. Een meubel kan er mooi uit zien, maar moet ook functioneel zijn. Het moet ervaren, aangeraakt en gezien kunnen worden. Op een prachtige plek omringd door bos vindt u ons Experience Center. Het is een plek waar u een greep uit de Mooist.nl collectie kunt bezichtigen.

Hier vertellen wij u graag waarom wij zo enthousiast zijn over design en de ontelbare mogelijkheden. Het Experience Center moet niet verward worden met een showroom, want dat is het niet. Inspiratie staat centraal. Wij geven u graag een kijkje in onze eigen keuken. Letterlijk. Dat niet alleen, vanuit deze plek geven wij interieuradvies en denken we mee in het ontwerpen van mooie en praktische ruimtes.

Openingstijden:

We zijn geopend op afspraak!

Informeer naar de mogelijkheden, we zijn bereikbaar per mail of telefonisch.

Info@mooist.nl

0341-433350

 

Route
Adres

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Contactgegevens
info@mooist.nl
0341-433350

Bent u op zoek naar totaaladvies voor een groot project? Bij elk project adviseert Bert Franken u graag persoonlijk en helder. Om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat brengt Bert Franken uw interieur tot leven met een 3D ontwerp. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, gebruikt Bert Franken uitsluitend kwalitatieve materialen en producten met een fraaie uitstraling.

Ga naar Bertfranken.nl

Bezoek de adembenemende Veluwe

Ons Experience Center is te vinden in Hierden op de prachtige en rustieke Veluwe. Dit bosrijke natuurgebied is het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest-Europa en ligt op nog geen uur rijden van de Randstad.

Schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, stuifzand, nog echte wilde dieren. De Veluwe heeft het allemaal! Dit in combinatie met het interessante historische verleden en de rijke cultuur, maakt de Veluwe uniek. Of u nou wilt ontspannen of bewegen in de natuur, een bezoek wilt brengen aan een museum of kasteel, het is allemaal mogelijk.

Heerlijk Harderwijk

Op nog geen steenworpafstand van Hierden ligt Harderwijk. Iedereen kent Harderwijk natuurlijk van het Dolfinarium, dat zeker een bezoek waard is, maar het heeft veel meer te bieden dan dat.

Zo kunt u een bezoek brengen aan het theater, kunst bekijken of heerlijk uiteten. Zo kunt u bijvoorbeeld reserveren bij ’t Nonnetje, een 2-sterrenrestaurant in de historische binnenstad.

Wij raden u dan ook sterk aan om een bezoek aan ons Experience Center te combineren met een van bovenstaande tips.