Foscarini Rituals

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »
Noem ‘m elegant of noem ‘m magisch: de Foscarini-Rituals serie heeft iets betoverend in zich. De designlampen uit deze fraaie serie komen zowel individueel als in een groep goed tot hun recht. Het is dan ook niet zo gek dat de Rituals-lampen op steeds meer plekken te vinden zijn. Toch houdt deze serie designverlichting zeker een exclusief karakter, zeker door de bijzondere uitstraling.

Subtiel streeppatroon
Aan de basis van de Rituals-serie licht het gebruik van wit matglas met een subtiel maar wel zichtbaar streeppatroon. Deze combinatie zorgt ervoor dat het licht op een prettige wijze gefilterd wordt. De Rituals is als gevolg daarvan zeer toepasbaar voor eettafels. Maar ook in wachtkamers, restaurants en showrooms weet de Rituals zich goed te nestelen.

Advies van onze lichtexperts
De Foscarini Rituals is het meest bekend als hanglamp, maar tevens verkrijgbaar als staande tafellamp of plafondlamp. Ten slotte zijn er ook nog uitvoeringen verkrijgbaar als wandlamp. Bent u benieuwd naar wel type lamp het beste bij u past? Onze lichtadviseurs hebben ruime ervaring met Foscarini lampen en de Rituals in het bijzonder. Vanuit onze passie helpen we u graag, en dat geheel vrijblijvend. Vul daarom het formulier in en we nemen contact met u op.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Rituals
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Foscarini Rituals

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Rituals is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Rituals zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Rituals en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken