Foscarini Twiggy

« Bekijk alle Foscarini verlichting

Brochure aanvragen »

Het is de onbetwiste nummer één uit de rijke collectie van Foscarini: de Twiggy. Met het excentrieke design van de Twiggy vloerlamp heeft de van oorsprong Oostenrijkse ontwerper Marc Sadler een unieke designlamp ontwikkeld, die zijn weerga niet of nauwelijks kent. Nog steeds siert de Twiggy menig cover van designbladen, en dat vinden we bij Mooist.nl volledig terecht. Met zijn dunne stang en grote kappen is de Twiggy tijdloos en overal inzetbaar. De fiberglas composiet kap is verkrijgbaar in zwart, rood, geel en wit.

Foscarini Twiggy vloerlamp in meerdere hoogtes
De Twiggy vloerlamp is bovendien verkrijgbaar in meerdere hoogtes. De standaardhoogte is 190-210 cm, maar is uit te breiden dankzij een set van twee verlengstukken van 40 cm. Met één verlengstuk wordt de hoogte dan 230-250 cm, en met twee verlengstukken heeft de Twiggy een hoogte van 270-290 cm. En daarmee is de vloerlamp van de Foscarini Twiggy-serie geschikt voor diverse ruimtes.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Foscarini Twiggy
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE Foscarini twiggy

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Foscarini Twiggy is te zien in ons Experience Center. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Foscarini te bewonderen. Naast de Foscarini Twiggy zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Twiggy en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken