Lapalma Uno

« Bekijk alle Lapalma stoelen

Brochure aanvragen »
De Lapalma Uno is één van de recente modellen van Lapalma en misschien wel de mooiste Lapalma-stoel van de afgelopen jaren. Dat blijkt ook wel uit het enthousiasme waarmee deze stoel werd ontvangen. Ontwerper Francesco Rota heeft opnieuw een parel van een stoel afgeleverd, waarbij ditmaal ook multifunctionaliteit en flexibiliteit een minstens zo grote rol als het design heeft gespeeld.

Zo is de Lapalma Uno zowel inzetbaar als bureaustoel, eetkamerstoel maar misstaat dit prachtige model ook niet in een lounge-omgeving. Het systeem is echter niet heel complex. Feitelijk gaat het bij de Uno om een zitgedeelte met een leuning bestaande uit drie delen. Daardoor ontstaan vele mogelijkheden. Mogelijkheden, die dankzij talloze beschikbare materialen en afwerkingen misschien wel talrijk te noemen zijn. Bent u benieuwd naar alle mogelijke combinaties? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u graag meer over deze unieke Lapalma Uno stoel.

Voordat we het vergeten: deze stoel van Lapalma kent een ongekend zitcomfort dat u absoluut móet proberen!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Uno
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Uno

Contact

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl inspiratiehuis

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Inspiratiehuis

De Lapalma Uno is te zien in ons inspiratiehuis. Dit huis staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Uno zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Uno en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken