Lapalma Panco

« Bekijk alle Lapalma tafels

Brochure aanvragen »
De lapalma Panco serie, gekenmerkt door lineaire vormen. Een strak tafelblad gecombineerd met metalen platen, die dienen als poten voor de Panco tafel. Dit metaal is vakkundig om de hoeken van het tafelblad gevouwen. De uitgesneden lijn in het midden van de plaat geeft het geheel een modern, geraffineerd design. Met deze Lapalma Panco serie voorziet ontwerper Romano Marcato in de behoefte naar stijlvolle hoge tafels. De tafel is te verkrijgen in verschillende hoogtematen.

Panco: gebogen of recht
Het blad is een honginggraatpaneel, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook de tafelpoten van de Lapalma Panco serie zijn in verschillende kleuren te leveren en het blad en de poten zijn uiteraard naar smaak te combineren. Kies voor een recht tafelblad voor een strakke look, voor de gebogen vorm voor een speelse presentatie, of voor de koppeling van beide vormen om uw Panco tafel nog unieker te maken.

Complete uitstraling
Om de uitstraling van de Lapalma Panco tafel te completeren, kunt u kiezen uit verschillende series Lapalma stoelen en krukken. Neem een kijkje in onze collectie Lapalma krukken of Lapalmastoelen of neem contact met ons op voor advies.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Panco
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Lapalma Panco

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Panco  is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Lem zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Panco en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken