Lapalma Stil

« Bekijk alle Lapalma krukken of bekijk alle Lapalma stoelen

Brochure aanvragen »
Met de Lapalma Stil serie is een industriële look snel gerealiseerd. In het ontwerp van Patrick Norguet is een traditionele stoelvorm op bijzondere wijze omgetoverd tot een stoer en modern meubel. De metalen Stil stoel en kruk zijn extreem licht en toch degelijk en sterk. De krukken en stoelen zijn in een brede diversiteit aan kleuren leverbaar. Hoewel de Lapalma Stil collectie is ontworpen voor buitengebruik, kunnen de stoelen en krukken ook uitstekend binnenshuis worden geplaatst. De volledig metalen variant is met name geschikt voor buiten.

Lapalma Stil stoel
De metalen Stil stoel is stoer en kleurrijk, maar ook comfortabel. De afgeronde rugleuning is gemaakt van kunststof. De stoelen hebben de praktische eigenschap dat deze stapelbaar zijn. De zithoogte van de Stil stoel is 46 centimeter.

Lapalma Stil Kruk
De Stil kruk is de verhoogde versie van de Stil stoel, met een extra dwarsbalk die dient als voetensteun. Net als bij de stoelen in de serie, is zitcomfort gegarandeerd bij de Stil krukken. De krukken zijn te verkrijgen met een zithoogte van 65 of 75 centimeter. Bekijk alle beschikbare kleuren van de Lapalma Stil kruk in ons overzicht van de collectie.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Lapalma Stil
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE LAPALMA Stil

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Lapalma Stil is te zien in ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van Lapalma te bewonderen. Naast de Lapalma Stil zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Stil en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken