Umbrosa Ingenua

« Bekijk alle Umbrosa parasols

Brochure aanvragen »
De Ingenua schaduwoplossing is één van de populairste modellen van het Belgische outdoormerk Umbrosa. Die populariteit is wel te verklaren, want deze unieke oplossing ziet er schitterend uit en is van de allerbeste kwaliteit. Ontwerper Pieter Willemyns heeft bovendien een vernuftig schuifsysteem in het ontwerp meegenomen, dat het mogelijk maakt de Ingenua volledig aan te passen aan de omgeving en specifieke omstandigheden.

Ongekend veel mogelijkheden
Umbrosa maakt de Ingenua schaduwoplossing beschikbaar in een viertal verschillende stofsoorten, en in totaal 22 kleuren. Doordat de Umbrosa Ingenua ook nog eens in een viertal uitvoeringen verkrijgbaar is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor iedere situatie is er een passende oplossing. De Ingenua Rectangle kent een – de naam zegt het al – rechthoekige vorm, waar de Ingenua Triangle – ook niet geheel verrassend – drie hoeken kent. De Square is vierkant en de Penta ten slotte kent vijf verschillende hoeken. Benieuwd welke oplossing en stof het meest geschikt is voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact op, we staan u graag bij met deskundig advies!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Umbrosa Ingenua
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Umbrosa Ingenua

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Umbrosa Ingenua is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van onder andere Umbrosa te bewonderen. Naast de Umbrosa Ingenua zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Ingenua en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken