Umbrosa Paraflex

« Bekijk alle Umbrosa parasols

Brochure aanvragen »
Het woord ‘flex’ in de Umbrosa Paraflex licht al direct een tipje van de sluier: deze muurparasol is ongekend flexibel, daar dit geen conventioneel model is met een vaste paal. De Paraflex is gemaakt als plaatsbare oplossing zonder voet en zonder paal, die eventueel met meerdere kan worden gekoppeld aan één paal. Deze flexibiliteit doet echter niets af aan het uiterlijk, want de Paraflex past perfect in het rijtje met andere designparasols van Umbrosa.

Nog nooit overtroffen
De Paraflex is ontstaan vanuit een behoefte. Een specifieke behoefte in dit geval, van Peter Leleu. Het frustreerde hem dagelijks dat parasols door de wind omvielen of wegvlogen. En zo ontstond in het jaar 1999 de Paraflex: een inmiddels veel gekopieerd model dat nog nooit overtroffen is. Leleu liet zich voor het ontwerp inspirerendoor het menselijk lichaam, daar de wendbaarheid en stevigheid zijn gebaseerd op de menselijke arm.

De Paraflex is verkrijgbaar in diverse stoffen (19 om precies te zijn) en ongekend veel combinaties. Bij de aanschaf van een Umbrosa Paraflex is dus specialistisch advies nodig. En dat kunnen wij bieden! Neem vrijblijvend contact op, dan denken wij graag met u mee.

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Umbrosa Paraflex
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Umbrosa Paraflex

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Umbrosa Paraflex muurparasol is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van onder andere Umbrosa te bewonderen. Naast de Umbrosa Paraflex zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Paraflex en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken