Umbrosa Spectra

« Bekijk alle Umbrosa parasols

Brochure aanvragen »
De Spectra is misschien wel het meest strakke model in de omvangrijke collectie van Umbrosa. Deze schitterende designparasols wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. De klassieke parasol wordt steeds minder toegepast en de Spectra is één van de modernste vervangers. Nog unieker aan de Spectra is het speciale sluitsysteem. Umbrosa noemt dit zelf een ‘Waaiersysteem.’ Het zorgt ervoor dat de parasol niet verticaal, maar horizontaal sluit. Een bijzonder aspect dat u echt een keer gezien moet hebben!

Ontwerper Dirk Wynants
Het ontwerp van de Spectra-parasol komt van Dirk Wynants, een man die zijn sporen in de outdoor meubelen-wereld ruimschoots heeft verdiend. De Umbrosa Spectra is universeel toepasbaar, want voor iedere situatie is er wel een geschikt model te vinden in combinatie met een geschikte kleur. De vier basismodellen zijn de Spectra Straight, Spectra Forward, Spectra Duo en Spectra Multi, waarbij de desbetreffende naam al aankondigt hoe het model er uit ziet. Deze vier zijn te koppelen aan 19 fraaie stoffen, waarvan 8 uit de Limited-edition. Dit maakt een ongekend aantal combinaties mogelijk. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de beste keuze!

Pauline Korevaar
Advies & Ondersteuning

info@mooist.nl

0341-433350
Bel mij terug
Umbrosa Spectra
Gegarandeerd de beste aanbieding!
Alle modellen leverbaar
Gratis verzending
Ontdek de mogelijkheden
Vraag uw offerte aan

Een aantal voorbeelden van de Umbrosa Spectra

Contact

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Tel: 0341-433350
Email: info@mooist.nl

Mooist.nl Experience Center

Paasloweg 12
3849 RV Hierden

Experience Center

De Umbrosa Spectra is te zien in de tuin van ons Experience Center. Dit Experience Center staat midden in de natuur en is bedoeld om inspiratie op te doen en om de collectie van onder andere Umbrosa te bewonderen. Naast de Umbrosa Spectra zijn er ook andere design items te zien van dit merk.

Ervaar de Spectra en laat u adviseren. Bent u eruit? Dan doen wij u graag de beste aanbieding. Gegarandeerd!

Wanneer komt u langs?

Afspraak maken